Стоматологія Біш Компані

2.8
Оцінити
пн-пт
09:00-19:00
сб
09:00-14:00
нд
вихідний
пр-т Червоної Калини, буд. 57
Розповісти друзям

«Біш-компані» пропонує комплексне стоматологічне обслуговування. В клініці працюють вузькі фахівці різних напрямків: терапевти, хірурги, імплантології, ортопеди, пародонтологи, ортодонти. У розпорядженні лікарів найсучасніше обладнання для безболісного та ефективного лікування зубів. В клініці виконуються всі корекція прикусу у дітей і дорослих, а також всі види протезування, включаючи естетичну реставрацію зубів.

Можливі різні форми оплати, включаючи кредитування. Стоматологія практикує обслуговування юридичних осіб на договірній основі.

Послуги і ціни
Лікування каналів
Видалення зубного нерва
Пломбування каналів
Встановлення тимчасової пломби
Герметизація фісур
Видалення зубного каменю
Просте видалення зубів
Лікування ясен
Лікування стоматиту
Лікування періодонтиту
Огляд і консультація
Рентген зубів
Виправлення прикусу у дітей
Встановлення часткових знімних протезів
Встановлення незнімних зубних протезів
Відгуки 6
Ваш відгук
  • Доброго дня.
    Багато років була пацієнткою вашої клініки -думаю, в районі 10.
    Постійним лікуючим лікарем є Юлія Лань - без сумніву прекрасний спеціаліст і чудовий лікар.
    Проте виникла необхідність термінового візиту, а до Юлії не було можливості потрапити до суботи. Я попередила, що зуб болить, чекати не можу і далі їду у тривале відрядження. Повідомила про це адміністраторів клініки вчора при особистому візиті.
    Мені був запропонований варіант записатися на сьогодні на 10.00 до іншого спеціаліста і я з радістю, знаючи весь позитивний попередній досвід обслугвування в Біш-Компані, погодилась, адже зуб болів і питання потрібно було вирішити за один візит і терміново ( як і було завжди!)
    Прийшла до лікаря на візит, зробили анестезію, вийшло, що Ультракаїн не взяв і зробили додаткову порцію препарату, щоб знечулити. Відкрили зуб, поставили препарат якийсь і........!!!!!сказали йти додому і записуватись на колись до Юлії Лань.
    Сказати, що я в шоці - це нічого не сказати....
    Коли я запитала чому не пломбують канали, не лікують, не ставлять пломбу......як завжди було за один раз.....лікар та адміністратори клініки сказали, що доктор не вміє!!! це робити !!!!!! В неї вузька спеціалізація, яка обійшлася мені у 540грн!!!!
    А після цього я піднялася догори в стоматологічну поліклініку, бо шкода часу, обличчя перекошене та міцна анестезія діє і мені спокійно долікували зуб за 2030 грн працівники, які раніше працювали в Біш-Компані.
    Закінчивши свого часу Медуніверситет у Львові, мені прикро, як медику, спостерігати як виглядає сучасна, нехай і облаштована приватна медицина де стоматолог, який займає робоче місце, може тільки вколоти анестезію.
    Припускаючи, що це могла бути інтерн, мені, як мінімум мали перепитати:
    - чи я погоджуюсь на роботу інтерна,
    - послуги мали б коштувати дешевше,
    - а також мали б повідомити, що анестезія даремна і зуб не буде полікований,
    - а також, що я маю на наступний візит до свого лікаря знову оплатити додаткових 540 грн за анестезію.
    Ось так виглядає, бізнес по-Львівськи! Дуже прикро та неприємно!
  • Видалили зуб "мудрості", який за словами лікаря виявився ретиновано-дистрофованим. Швів не накладали. Все зайняло 20 хв. Лікар хороший, але ціна 3 080 грн. Перед видаленням сказали, що звичайне видалення 500 грн, а там як вийде. В кінці дізналась,що зуб "влетів" в таку ціну.
  • В ЖОДНОМУ РАЗІ НЕ РЕКОМЕНДУЮ цю клініку!!!Після розпочатого лікування зубчика у дитинки(3 рочки) нагнало щоку,коли ми прибули до лікаря Корди С.Ю.,то ми ще 2 год чекали під кабінетом,поки лікар нас не зволить прийняти.Лікар дуже була зайнята іншими пацієнтами,сказала почекати то 10 хв,то ще 5 і так тягнулось до 2 год.Терпіння лопнуло і ми змушені були звернутись в іншу клініку,де синочкові надали кваліфіковану допомогу,,,..
  • Лікували зубки дитині проходили місяць,пломба випала прийшли поставили іншу через тиждень та ж сама історія , прийшли знову і нам сказали лікувати не будемо коли дитина плаче ,до того два рази плакала ніхто на це увагу не звертав ,помучили дитину А толку 0 .Не водіть туди дітей роблять жахливо
  • Чудове ставлення до клієнтів, високий професіоналізм, комфортне лікування! Особлива вдячність чуйній та доброзичливій Аліні Романівні!!! Тільки вона вміє знайти підхід до найменших діточок, так що дитина не боїться лікування зубочків та готова ще раз прийти до Аліни!!!
  • Ні в якому разі не рекомендую цю клініку. Знімали мені тут камінь, наробили таких проблем, що після чистки довелось до хірурга звертатись та робити операцію. Ходіть тільки до перевірених лікарів, бо некомпетентні нароблять вам багато проблем
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.