Шараєва Наталя Олександрівна

3.3
Оцінити
стоматолог-терапевт


пн-сб
запись
вс
выходной
ул. Академика Романа Кучера, д. 26

Більше п'яти років своєї професійної діяльності Шараєва Наталя Олександрівна присвятила стоматологічній клініці «Стоматологічний кабінет на Кучера». На сьогоднішній день Наталя Олександрівна вважається одним з найбільш цінних і шанованих фахівців стоматологічної клініки.

Красномовніше численних відгуків вдячних і вірних своєму лікарю, кажуть десятки дипломів і сертифікатів, що прикрашають стіни її кабінету:

  • диплом III ступеня, виданий Міністерством охорони здоров'я України за внесок у профілактику стоматологічного здоров'я дітей;
  • сертифікат групи компаній «Крістар», підтверджує, що Шараєва Наталя Олександрівна брала участь у семінарі, присвяченому лікуванню карієсу молочних зубів;
  • свідоцтво освітнього товариства Dentsply про закінчення майстер-класу, присвяченого лікуванню карієсу у дітей;
  • сертифікат, що підтверджує навчання Шараевої Наталії Олександрівни на курсах, які висвітлюють проблему металокерамічного протезування (виданий 26 березня 2011 року центром DentLine).
Відгуки 1
Ваш відгук
  • Видаляли молочні зубчики дитині в Наталі Олександрівни. Синочок дуже задоволений! Каже , що зовсім нічого не боліло, що лікарка дуже гарна і добра. Наступного разу хоче йти тільки до неї. Від мене особисто Величезне дякую п.Наталі за подаровані позитивні емоції для моєї дитини.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.