Германович Андрій Володимирович

3.4
Оцінити
стоматолог-хірург


пн-вс
09:00-19:00
ул. Стадионная, д. 21/1
  Вокзальна 890 м

Германович А.В. - стоматолог-хірург з багаторічним досвідом роботи. Є членом Асоціації лікарів-пародонтологів України і членом Клубу імплантологів України. Крім професійного лікування Андрій Володимирович зможе дати вам корисні поради про те, як вилікувати пародонтоз або швидко зняти зубний біль.

Закінчив ряд курсів підвищення кваліфікації: «Хірургічні аспекти дентальної імплантації», «Дитяча стоматологія», «Медична лазерологія і дерматоонколога».

Брав участь у Пан-Європейському Стоматологічному Конгресі.

Пройшов навчальні курси за такими напрямками: «Стоматологічна імплантологія. Остеоінтеграція »,«Сучасні підходи та технології в дентальної імплантології і тканинної інженерії»,«Сучасні хірургічні методики передімплантаційної відшкодування обсягу кісткової тканини атрофованого альвелярной відростка щелеп з використанням остеокондуктівний матеріалу Easy-Graft»,«Сучасні тенденції в нез'ємному протезуванні. Протезування на імплантатах»,«Види і показання до використання різних імплантаційних систем. Субперіостальні імплантати. Показання до вибору методу. Методика проведення. Використання внутрішньослизових імплантатів»,«Комплексне лікування захворювань пародонтиту»,«Хірургічні аспекти дентальної імплантації».

У клініки наразі немає відгуків
Ви тут були? Поділіться своїм враженням!
Залишити відгук
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.