Зіміна Ірина Ігорівна

У лікаря недостатньо оцінок
Оцінити
стоматолог-ортопед


пн-пт
09:00-19:00
сб-вс
выходной
ул. Щусева, д. 4
  Дорогожичі 110 м

Ірина Зіміна - директор, лікар вищої категорії стоматології Зіміної. Спеціалізується на ортопедичному і ендодонтичному лікуванні. Закінчила НМУ ім. Богомольця. У 1986 р закінчила інтернатуру в тому ж ВУЗі. Близько 6 років працювала в Київській cтоматологічної поліклініці № 4. Продовжила навчання в клінічній ординатурі за напрямом «ортопедична стоматологія» в КМАПО.

У 1998 р Ірина Зіміна отримала вищу категорію по ортопедії в КМАПО, що свідчить про її навички і глибокі знання в питаннях відновлення зубного ряду і висоти ясен. Раніше проходила спеціальний курс «Підготовка медичного резерву МОЗ України для міжнародних зв'язків».

Доктор пройшла лекційно-практичні курси з комплексної реабілітації пацієнтів знімними протезами, встановлення імплантів типу LTI-1, і базовий теоретичний курс з імплантології. Брала участь у роботі теоретичної частини Другого міні-ендофорума, на якому порушувалися питання застосування ультразвуку, іригації, медикаментозної обробки в лікуванні кореневих каналів; витягання відламаних інструментів, кладок, штифтів.

У клініки наразі немає відгуків
Ви тут були? Поділіться своїм враженням!
Залишити відгук
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.