Днестранский Вадим Ігорович

4.7
Оцінити
стоматолог-ортопед


пн-пт
08:00-21:00
сб
08:00-21:00
вс
08:00-21:00
пн
08:00-21:00
вт
08:00-21:00
ср
08:00-21:00
чт
08:00-21:00
пт
08:00-21:00
ул. Анны Ахматовой 14-А
  Позняки 1.5 км
  Осокорки 2.25 км
  Харківська 1.75 км

Днестранский Вадим Ігорович – дійсний член асоціації стоматологів України, КМН. У 2009 р. закінчив мед. університет р. Харкова. У своїй роботі застосовує актуальні методики протезування на живих зубах і імплантатах. Володіє навичками мікро протезування з використанням дентального мікроскопа. Націлений на підвищення свого теоретичного та практичного рівня, відвідує симпозіуми і конференції, має власні публікації, патенти та акти впровадження в лікувальні заклади України.

Відгуки 12
Ваш відгук
  • Я була в цій клініці місяць тому, встановила зубний протез у Вадима Ігоровича , все було чудово безболісно і робота мені сподобалася, ставлю тверду 5 ку.
  • Я дуже вдячний Вадиму Ігоровичу за дбайливе професійне лікування моїх зубів. Мені пощастило бути його пацієнтом і до мене ставилися з вичерпною увагою: склав план лікування, пояснив чому саме це лікування мені необхідне, постійно контролював мій стан, давав розгорнуті відповіді на питання, що цікавлять мене. Вадим Ігорович має великий досвід та високу кваліфікацію, я в цьому переконався на особистому досвіді: під час лікування використовувалися сучасні методики лікування, використовувалося найсучасніше обладнання. Я був дуже радий опинитися в руках спеціаліста який має можливість, знання та досвід, щоб подолати всі виклики які готували мої зуби.
  • Все дуже чудово! Я приїжджала до клініки з іншого міста. Ставила вініри у Днестрянського Вадима Ігоровича. Дуже вдячна за його кваліфіковану працю. Все робить безболісно та гранично акуратно. Дуже уважний та доброзичливий лікар! Супер професіонал! Дуже дякую адміністраторам! Так як я з іншого міста, завжди можна було погодити дату та час прийому. Стоматологія Люмі-Дент найвищого рівня! Всім рекомендую!
  • Сегодня я начала лечение в стоматологии Люми-Дент ( на Позняках, г. Киев). Познакомилась с чудесным специалистом, доктором-ортопедом Днестранским Вадим ом Игоревичем. Вместе мы начали работу над моей идеальной улыбкой (надеюсь, вы скоро в этом убедитесь). Хочется отметить прекрасную, релаксирующую атмосферу, высокопрофессиональный персонал, внимательных сотрудников рецепшена. Сервис, инновации в лечении, комфорт в обслуживании - это то, чем отличается данная клиника.
  • Була на консультації у хірурга Гриська А.С. і ортопеда Дністранського В.І., на А. Ахматової 14а м. Київ у стоматології Люмі дент. Лікарі дали відповідь на всі запитання,склали прорахунки на майбутнє лікування,запропонували кілька варіантів за ціновою політикою. Також розпочали перший етап до здорової та білосніжної посмішки. Сервіс сподобався, всі ввічливі, дуже уважні та привітливі. Рекомендую!
  • Делал у доктора Днестранского Вадима Игоревича протезирование металокерамичесских коронок. Катался на картингах, врезался и вуаля нет двух зубов. Доктор молодец, что скажешь. Спасибо за отличную работу! И вообще стоматология хорошая. Буду Вас советовать всем!
  • Посещаю стоматологическую клинику Люми Дент в Соломенском районе . Прохожу лечение у доктора Днестранского Вадима Игоревича. Доктор высокой квалификации ! Прежде проходила лечение, имплантацию и протезирование у многих докторов Европы и могу с уверенностью индентифицировать высокий профессиональный уровень Вадима Игоревича. Большая ему благодарность !!! Атмосфера в клинике располагающая. Девочки на рецепшен очень милые, вежливые и внимательные . Рекомендую !!!
  • Щиро вдячна Стоматологічній клініці ,,Люмі - Дент’‘, Солом’янський район, вул.Левка Мацієвича 2/4 за увагу і якісне обслуговання. Особливо Дністранському В.І, лікарю - стоматологу, за точне і професійне виявлення недоліків, причин звернення, надання коректних порад і надію на майбутнє, по закінчені лікувального процессу. Якщо ви піклуєтесь про себе і дбайливо ставитесь зо зубного питання, впевненно раджу самє цю клініку. Тут є довіра, гарантії і якість!!!! Щиро дякую!!!
  • Доктор-имплантолог Дмитрий Васильевич и доктор-ортопед Вадим Игоревич провели очень качественную консультацию в клинике на А. Ахматовой, доступно и понятно все объяснили.
  • Обратилась в стоматологическую клинику "Люми-Дент", ул. Ахматовой 14А к доктору Днестранскому В. И. по вопросу лечения и протезирования зубов. Мне изначально детально было рассказано об этапах и стоимости лечения, а на выходе, проделанная работа выше всяких похвал.. Осталась очень довольна лечением и протезированием. Могу порекомендовать доктора Днестранского В.И.,как ответственного и компетентного специалиста в своей области.
  • Робила на Позняках , у Вадима Ігоревича Днестранського протезування і цілком задоволена результатом та відношенням. Приємна тепла атмосфера, привітний персонал, та головне без проблем і якісно виконана робота лікарем.
  • Чудовий лікар, профессіонал яких ще пошукати! дуже рада що попала саме до нього на лікування) Вдячна за хорошу роботу та приємну атмосферу під час візиту, яка буда завдяки відкритості та приємному ставленні лікаря!
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.