Яковішен Валентин Миколайович

4.4
Оцінити
стоматолог-ортопед


пн-пт
08:00-21:00
сб
08:00-21:00
вс
08:00-21:00
пн
08:00-21:00
вт
08:00-21:00
ср
08:00-21:00
чт
08:00-21:00
пт
08:00-21:00
ул. Анны Ахматовой 14-А
  Позняки 1.5 км
  Осокорки 2.25 км
  Харківська 1.75 км
Відгуки 18
Ваш відгук
  • Хочу від щирого серця виразити слова подяки чудовому лікарю-ортопеду Яковішену Валентину Миколайовичу,за посмішку своєї мрії.Я вирішила ставити зубні імланти саме у клінці ЛюміДент,так як усе моє оточення лікуються чи лікувалися там,були задоволені,я поповнила їх список.Лікарі чудові,Валентин Миколайович швидко та скрупульозно зробив свою роботу.Дуже задоволена результатом,ще раз Велике дякую!
  • Висловлюю величезну подяку чудовому докторові Яковішену Валентину Миколайовичу. Він робить свою роботу на найвищому рівні, відрізняється дуже уважним ставленням до пацієнта. Лікуюсь тільки у нього, встановлювала у Валентина Миколайовича коронки , складний був варіант, але все вийшло добре. Своїх рідних та друзів спрямовую тільки до нього. Однозначно рекомендую, зверніться та переконайтеся самі!
  • Зробила у стоматології Люмі-Дент композитні вініри на верхні передні зуби. Крім того, що вони закрили ущелину між зубами, вдалося відновити красивий природно-білий колір зубів. Забралася струченість зубів. Доктор Яковішен Валентин Миколайович просто чарівник - все зробив дуже точно і вийшло чудово.Спасибі величезне.
  • Велика подяка стоматологу-ортопеду Яковішену Валентину Миколайовичу . Це справжній професіонал! Точно визначив проблему та запропонував способи її вирішення. Все було зроблено якісно та в найкоротші терміни. Під час прийому не відчував дискомфорту, так як Валентин Миколайович створював сприятливу психологічну атмосферу. Дуже задоволений результатом роботи!
  • Звернувся до Яковішена Валентина Миколайовича з різцями, що кривувато стояли, і делікатною проблемою жовтих зубів. Думав, відправить до ортодонта. Але ЛІКАР РЕАЛЬНО КРУТИЙ! Вирішив дві проблеми одночасно – допомогли керамічні вініри та досвід лікаря! Тут друге швидше важливіше, не кожному ортопеду під силу корекція позиції зубів – раджу при виборі ортопеда це враховувати! Навіть сам не очікував, що буду ТАК ШВИДКО мати ТАКІ РІВНІ зуби.
  • Шукала кращого лікаря, щоб зробив зуб спереду, найвідповідальнішого, гроші не проблема, просто треба було відновити ідеально. Порадили звернутися до Валентина Миколайовича , за 2 тижні записувалася, до нього потрапити не так просто. Лікар досвідчений, з сучасними технологіями товаришує. Мій зуб на комп'ютері моделював, показав як виглядатиме після реставрації. Дуже круті зараз методики. Він чудово мій зуб зробив, красиво та в якості не сумніваюся. Найголовніше, що зуб не виділяється, посмішка стала привабливіша, все як я хотіла. Дякую від щирого серця. Розумію, чому мені радили саме цього лікаря.
  • Велика подяка Яковішену Валентину Миколайовичу ! Дуже якісно поставив коронку (тиждень проходив з тимчасовою коронкою, а потім поставив керамічну). Все швидко та естетично!
  • В свое время, как и многие из вас, я имела неосторожность доверить свои зубы стоматологу муниципальной поликлиники. Пломбы тамошние специалисты штамповали как на конвейере. Какая уж там эстетика и функциональность.
    Так случилось, что сознательное отношение к своему здоровью, в частности к зубам, пришло ко мне только к 27 годам.​ К этому моменту на одном из пломбированных зубов сильно разрушилась стенка и образовался довольно приличный кариес. Мне светила коронка. Ну, собственно, так мне сказала врач в другой клинике, у которой я была тогда на приеме. К тому моменту я краем уха слышала что-то про вкладки, о чем, конечно же, спросила доктора. Но доктор сказала, что это не мой случай. Мол стенка уже подразрушилась, а значит не судьба.
    И тут мне надо было бы расстроиться, смириться и согласиться на установку коронок. Но нет, в моем сознании уже зародилось знание, что есть нечто более совершенное. Я упрямо начала искать информацию и специалистов, которые работают с этой технологией.
    Если коронка единственный выход, то пусть мне это скажет специалист, который работает со всеми способами восстановления зубов, а не впаривает мне коронки, только потому, что не работает с другими технологиями - подумала я тогда.
    К моему счастью я попала на консультацию в клинику Люми-Дент к ортопеду Яковишену Валентину Николаевичу.
    На сегодняшний день я заменила три огромные пломбы на керамические вкладки.
    Вам потребуется два раза посетить ортопеда. На первом визите зубик готовят к установке, снимают слепки и ставят временную пломбу. Слепки отправляют в лабораторию, где и изготовят вашу будущую вкладку.
    Во время второго визита происходит непосредственно установка.
    В первые часы может быть немного непривычно. Но это связано скорее с обезболиванием. На следующий день я ощущала их уже как родные. Огромное вам спасибо за мои здоровые зубы!
  • Мне посчастливилось встретиться с прекрасными докторами и отменными специалистами в области протезирования. В Люмидент сентябре поставила имплант у хирурга Мастерова, обошёлся не дороже чем везде, ставили полностью без боли. На приеме по началу протезирования доктор ортопед Яковишен показал себя как вежливый и отзывчивый человек и превосходный специалист. Приведу в клинику сестру, ей тоже надо.
  • У мене був сумний досвід лікування зуба в іншій стоматологічній клініці. Через неправильне лікування звичайного карієсу довелося встановлювати коронку, щоб урятувати зуб. Хочу зазначити, що до мене було виявлено максимум уважності та всі процедури були безболісні. Я дуже переживав, що після лікування зуб виглядатиме не естетично, але лікар Яковішен Валентин Миколайович установив коронку просто ідеально. Зуб виглядає абсолютно натурально і не відрізнявся за кольором моїх зубів. Рекомендую всім професіоналів своєї справи із Люмі-Дент! Спасибі!
  • Дякую доктору Яковішену Валентину за 2 роки, проведені разом! За професіоналізм, терпіння, самовіддачу та любов до професії. Як пацієнт, з особливостями прикусу і скронево-щелепного суглоба, я з категорії складних. можу насолоджуватися своїми новими зубами завдяки вам і всій коменді професіоналів Люмідент
  • Велика подяка – найкращому ортопеду Яковішену Валентину Миколайовичу! Великий респект! За відповідальність, точність, перфекціонізм, гнучкість, за принцип «сім разів відміряй – один відріж»! За те, що можу красиво посміхатися, за руки золоті загалом!
  • Записался по поводу установки виниров. Проконсультировал качественно и работу сделал тоже ответственно. Виниры сделал по моим пожеланиям, получилось точно, как и оговаривалось.
  • Звернулася в Люмі-дент з приводу вінірів. Записали до стоматолога Яковишена Валентина Миколайовича. Я вражена професіоналізмом та навичками лікаря! Консультував дуже зрозуміло, доступною мовою. Запропонував декілька варіантів встановлення вінірів, я зупинилася на ультратонких. На прийомах Валентин Миколайович дуже обережно та акуратно працює. Результатом роботи - моєю новою посмішкою, я задоволена сповна! Залишилися лише приємні враження і від клініки, і від такого чудового спеціаліста!
  • Посетил клиники на Оболони и Позняках, несколько сеансов. Среди многих посещенных учреждений могу отметить прогрессивное оборудование и инструменты, а так же комфорт и профессионализм врача Яковишена Валентина. Буду возвращаться при необходимости)
  • Доктор Яковишен В.Н. на Позняках. Удаление моста. Все супер. Персонал вежлив, на позитиве. Доктор - ПРОФИ. Клинике 5 баллов.
  • Был в клинике Lumi-Dent на позняках у доктора Яковишен Валентин Николаевич. Обратился по поводу установки виниров. Очень доволен компетентностью и отношением доктора. Рекомендую!
  • Отличная клиника Люми-дент на Позняках! Все замечательно организовано и внимательно относятся к каждому пациенту. Персонал очень отзывчивый. В частности Яковишен В.Н. Разобрался в проблеме и предложил самые оптимальные и быстрые пути решения. Рекомендую для посещения.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.