Копичко Денис Миколайович

4.3
Оцінити
стоматолог-хірург
стоматолог-імплантолог
щелепно-лицьовий хірург


пн-пт
08:00-21:00
сб
08:00-21:00
вс
08:00-21:00
проспект Владимира Ивасюка 24-А (бывший пр-т Героев Сталинграда 24-А)
  Мінська 6313.25 км
  Оболонь 6312.25 км
  Героїв Дніпра 6314.25 км
Відгуки 14
Ваш відгук
  • Відвідую цю стоматологію, коли зуби болять і треба лікувати. Ціни тут мене цілком влаштовують. Але цього разу я запустив зуб. Так, що лікування не допомогло і довелося видаляти. Копичко Денис Миколайович дуже акуратно та безболісно провів операцію, призначив таблетки. Десна загоїлася добре, ускладнень ніяких не було, хоча і на корені було запалення.
  • Копичко Денис Миколайович приємний, тактовний, все пояснить, дає рекомендації щодо подальшого догляду після операції. Видаляла у нього 1 зуб. Все пройшло відмінно! Дуже рада, що потрапила саме до нього!
  • Очень долго искал хорошую стоматологию, до посещения ходил в разные клиники, хотел удалить две 8ки, там отказывались брать, говорили достаточно сложное удаление. Обратился в Люмидент к Копычко Д.Н. он посмотрел снимок КТ и взялся за достаточно сложное удаление. Удалил зуб очень аккуратно и наложил швы. После удаления регулярно мониторил мое состояние, писал и спрашивал как самочувствие. Очень понравился сервис и подход к клиентам, все на высшем уровне.
  • Нарешті дісталася, щоби написати відгук. У клініці Люмі-Дент мені встановили 2 імпланти, вся робота та професіоналізм лікарів на висоті. Хотілося б сказати величезне Дякуємо, Копичко Денис Миколайович!!! Дуже рекомендую, до таких лікарів йдеш із задоволенням.
  • Гарний, добрий лікар. Прийшла до стоматолога Копичка Дениса Миколайовича з болями та для видалення зуба мудрості, бо вже ясна розпухли. Денис Копичко – приємний лікар, проблем після видалення не було, роботу зробив за 10 хвилин!
  • Копичко Денис Миколайович, Ви найкращий! Не страшно лягати до Вас під ніж, хоч і було двічі) Дуже рада, що потрапила до вас Успіхів!
  • Через рік знову потрапила до цього стоматолога і дуже задоволена лікарем. Денис Миколайович проводив мені видалення складного зуба. Якість роботи мене повністю влаштувала. Перед цим робив знімок і лікар дивився, що робити із зубом. Підкупає дружелюбне ставлення до пацієнта,, мені все пояснили зрозумілою мовою. Рекомендую.
  • Удаление 8-ки на нижней челюсти. Доктор просто замечательный. Я сама как человек тревожный, плюс врач, являюсь, наверное, не самым желанным пациентом. Но этот доктор с невероятным терпением и вниманием отнёсся ко мне. Ждал, пока я полностью потеряю чувствительность от анестезии, добавил ещё один укол по моей просьбе, постоянно спрашивал о моем самочувствии. Разговоры и анестезия заняли больше по времени, чем само удаление, проведённое за 3 минуты. В конце приема дал целый свод полезных рекомендаций. Профессионал своего дела и просто хороший человек.
  • Відвідала консультацію та одразу записалася на прийом , все дуже сподобалося. Лікар Копичко Денис Миколайович знайшов вирішення моєї проблеми і все зрозуміло пояснив. Операція також пройшла добре. До кінцевого результату ще, звісно, далеко, але вже зараз зрозумів, що потрапив до рук професіонала.
  • Давно хотіла видалити зуби мудрості, але, звичайно ж, як і багато хто боявся і намагався знайти хорошого стоматолога-хірурга. Завдяки відгукам вирішила звернутися до клініки Люмідент і не прогадала! Я, напевно, ніколи не зустрічала такого позитивного та ввічливого ставлення до пацієнта. З перших хвилин Копичко Денис Миколайович був дуже привітний, жартував, бачачи, що я переживаю, намагався відволікати мою увагу. Перед видаленням провів ретельний огляд усіх зубів, включаючи рентген. Знеболів після того, як анестезія почала діяти, зуб був видалений, як здавалося, менше ніж за хвилину. Я не відчула навіть натяку на біль. Для мене це повний захват, бо до лікаря я йшла з думкою, що йду на тортури, а вийшла з клініки, навпаки, з піднятим настроєм. Місце видалення не викликало болю навіть після того, як пройшла анестезія, можливо тому, що я заздалегідь випила таблетку. Приблизно за два тижні, знову піду видаляти вже інший зуб мудрості до Дениса Миколайовича. Дякую вам величезне, більше таких лікарів.
  • У Люмі Дент на Оболоні на вул. Героїв Сталінграда проводили мені імплантацію, я чекав чогось болючого і страшного, але лікар заспокоїв мене перед операцією і все пройшло чудово. На всі запитання лікар відповідає максимально розгорнуто. Залишаю свій позитивний відгук та рекомендую Копичко Дениса Миколайовича!
  • Прошлый раз зуб мне удаляли около часа и это было просто морально изматывающе. Поэтому на удалении зуба мудрости мне было идти очень страшно, тем более, что я не была ещё у этого доктора и его не знаю. В итоге, мне сделали хорошую анестезию (подкалывали, если я чувствовала, что ещё есть неприятные ощущения), а сам зуб был удалён минут за 5, не больше. Я даже не, что так быстро. Теперь только к этому доктору. Вышла из кабинета с улыбкой на лице, спасибо!
  • Обращалась к хирургу-стоматологу Копычко по поводу удаления зуба. Очень довольна итогом: зуб удален быстро, без сильной боли, (хоть это был довольно крупный зуб мудрости) Замечательный доктор! Стоматология также на 5+, все чисто и стерильно, и по обслуживанию понравилось, что есть индивидуальный подход к каждому пациенту
  • Хочу подякувати хірургу цієї клініки Денису Миколайовичу за зроблену операцію із пластики вуздечки верхньої губи моєму 10-річному синові. Показанням до операції були дефекти дикції. Логопед порекомендував саме операційний метод виправлення, надмірно коротка вуздечка заважала правильній артикуляції. Перед хірургічним втручанням потрібно було вилікувати карієс на одному зубі, зробили це у цій же клініці у дитячого стоматолога. Сама операція пройшла успішно, знеболювання було якісним, син сказав, що нічого не відчув. Зажило все швидко. Тепер мова в дитини стала набагато кращою, ще трохи позаймаємося з логопедом і все буде зовсім добре.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.