Солонченко Ілля Романович

4.2
Оцінити
стоматологічний гігієніст
стоматолог-терапевт


пн-пт
08:00-21:00
сб
08:00-21:00
вс
08:00-21:00
пн
08:00-21:00
вт
08:00-21:00
ср
08:00-21:00
чт
08:00-21:00
пт
08:00-21:00
ул. Левка Мациевича 2/4
  Вокзальна 2.5 км
  Шулявська 3.25 км
  Деміївська 4.75 км
Відгуки 9
Ваш відгук
  • Робила чистку у лікаря Ільї Романовича Солонченка.Дуже швидки,коли я записувалась на прийом приблизний час повідомили півтори години,але вже через 65 хвилин я була вільна!Лікар вражає тим,що у такому молодому віці,він робить дуже якісно та швидко свою роботу!Деяким знайомим порадила і раджу вам!Бо дійсно класно,коли ти вже не маєш стереотипу,що стоматологи це біль,довго та зазвичай не якісно!
  • Зробив профчистку, у Солонченка Іллї Романовича, абсолютно безболісно, і дуже якісно, безкоштовно проконсультували з питань подальшого лікування. Помітили карієс на одному зубі, одразу ж пройшов КТ для точного підтвердження,карієс вилікували за годину, все пройшло на найвищому рівні, навіть нічого не відчув.
  • Очень аккуратно и тщательно выполнил гигиеническую чистку зубов. Посоветовал отличную электрическую щётку, скинул ссылки на нее. Дал все необходимые рекомендации, и вообще очень внимательный к пациентам врач. Спасибо!
  • Проходила лікування у цій клініці на Солом'янці у Солонченка Іллї Романовича. Фахівець із золотими руками! Уважна до всіх дрібниць, акуратно та безболісно підлікував мені зуби. Величезне людське спасибі!
  • Приехал в Люми Дент к доктору Солонченко по записи, ранее у этого врача не был, случайно к нему записали. Думал, что сломался зуб, дальний, не мог рассмотреть, что с ним. Он, осмотрев, успокоил меня, что это не зуб сломался, а пломба вылетела, очень древняя пломба. Быстро почистил всё полечил и запломбировал зуб. После процедуры решил записаться сразу на професиональную гигиену, обрадовало, что это происходит все быстро и качественно. В общем, полностью доволен!
  • Вперше йти до незнайомого стоматолога було страшно. Просто клініка недалеко від будинку, та й мережа начебто велика. Я напередодні записалася і прийшла в призначений час. Прийом почався без затримок, лікар вічливо запитав, що мене турбує, провів огляд усіх зубів і сказав, що треба підлікувати. Один зуб був зовсім занедбаний, а лікар його врятував, обробив, поставив пломбу і з того часу взагалі мене не турбує. Я думаю, ще довго служитиме, а я вже готувалася видаляти. Вважаю, що лікування виконано професійно та окремо за відношення дякую.Катерина Мітич
  • Була на прийомі у доктора Солонченка Ілля Романович у стоматології Люмідент, дуже сподобалося! Чудовий лікар, професійно, швидко та безболісно зробив чистку та вилікував зуб! Окремо хотіла б відзначити і атмосферу в стоматології – всі привітні та доброзичливі, адміністратор дуже приємна дівчина, професійно проконсультувала та підібрала для мене слушний час! Дякую Вам за такий якісний сервіс, щиро рекомендую! Надалі звертатимуся саме до вас!
  • Порадили данного лікаря - Іллю Романовича для лікування каналів швидко та якісно. З усім впорався на ура, товариський та добрий, зробив усе добре та швидко. Дуже сподобалася доброзичливість та чуйність, часто запитував про самопочуття та стан, переживає за пацієнта та відповідально ставиться до своєї роботи
  • Пришел с сильной болью и глубоким поражением зуба кариесом. Доктор предложил вариант лечения, позволяющий вылечить зуб не убивая его. Уже на следующий после лечения стало гораздо легче, зуб спасли от удаления и залечили отлично, поставив в последствии пломбу.Вот спустя два месяца все ок. Доктор показал себя как профессионал, который еще и заботится о пациенте.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.