Стоматологічний кабінет Гребенюк Н. В.

У клініки мало оцінок
Оцінити
пн-пт
11:00-19:00
сб-нд
вихідний
Фонтанська дорога, буд. 16
Розповісти друзям

У невеликий стоматологічний кабінет Гребенюка Н. В. на Фонтанській дорозі можна звернутися з будь-якими питаннями, пов'язаними з профілактикою карієсу і лікування зубів. Спеціалісти центру надають послуги з реставрації фотополімерами, пломбування, відбілювання емалі. У стоматологічному кабінеті лікують пародонтит і пародонтоз, здійснюють знімне і постійне протезування, встановлюють керамічні і металокерамічні коронки.

У стоматологічному кабінеті Гребенюка Н. В. виконують протезування зубів з використанням артикулятора, за допомогою якого виготовляють ортопедичні конструкції підвищеної складності. Це дає можливість виключити ускладнення після ортопедичного лікування, нормалізувати функцію скронево-нижньощелепного суглоба і отримати протези, які не вимагають довгого періоду адаптації.

Розташований "Стоматологічний кабінет Гребенюк Н. В." в місці зі зручною транспортною розв'язкою, тому сюди можна швидко дістатися з будь-якого району у випадку, якщо пацієнту необхідна невідкладна стоматологічна допомога.

У клініки наразі немає відгуків
Ви тут були? Поділіться своїм враженням!
Залишити відгук
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.