Богдан Артем Сергійович

4.2
Оцінити
стоматолог-ортопед


пн-пт
08:00-21:00
сб
08:00-21:00
вс
08:00-21:00
пн
08:00-21:00
вт
08:00-21:00
ср
08:00-21:00
чт
08:00-21:00
пт
08:00-21:00
ул. Анны Ахматовой 14-А
  Позняки 1.5 км
  Осокорки 2.25 км
  Харківська 1.75 км
Відгуки 9
Ваш відгук
  • Ніколи не писав відгуки про лікарів та взагалі. Мабуть, до цього все було якось посередньо. Але тут вирішив написати, бо зустрів дуже гарного лікаря Богдана Артема Сергійовича. Хочу сказати, що це справжній професіонал своєї справи. Не кожна клініка може похвалитися такими фахівцями. Спасибі вам велике Артем Сергійович.
  • Протезувався в клініці Люмі-Дент рік тому, сервіс був на високому рівні, співробітники ввічливі та приємні у спілкуванні. Ціна теж не кусалася, ще й зробили знижку. Роботу здали вчасно, робив повне знімне, зараз у роті все зручно, зуби як рідні) Висловлюю особливу подяку Богдан Артему Сергійовичу!
  • У клініці Люмі-Дент ставила собі коронку з діоксиду цирконію, замість зуба, що розколовся. Наразі задоволена результатом на всі 100! Повернулась краса моєї усмішки, дуже вдячна за це своєму лікареві Богдану Артему Сергійовичу. - професіонал своєї справи! Дуже чуйно ставився до мене протягом усього періоду лікування, робив усе чітко, пояснюючи кожен свій крок (а для мене дуже важливо розуміти, що відбувається). Нині до протезу звикла, жодних дискомфортних відчуттів немає. Дуже рада, що наважилася на таку процедуру. Сама клініка світла та чиста, персонал уважний. Тепер із будь-якою зубною проблемою – до Вас!
  • Щиро дякую Богдану Артему Сергійовичу (вул. Анни Ахматовій 14-А) - стоматологу ортопеду, та його асистентам за високий професіоналізм, уважне ставлення та доброзичливість до пацієнтів. Дякую, Вам Артем Сергійович, за те, що Ви мені комфортно, грамотно та добре протезували зуби на імплантах. Надалі порекомендую друзям, рідним лікувати, протезувати зуби у Артема Сергійовича – лікаря із "Золотими руками". Бажаю Вам здоров'я, щастя, подальших успіхів у роботі.
  • Цю стоматологію мені рекомендувала дуже хороша знайома, тому без сумніву погодилася з планом лікування. Я подивилася роботи Богдана Артема Сергійовича, дуже сподобалося, мені так і здавалося в голові. Хочу сказати, що сточували мені зуби для того, щоб вивести їх на більш рівний, однаковий рівень. У мене верхня щелепа видається вперед нижньою, лікар хотів це компенсувати, і йому це вдалося. Обличчя, рот, посмішка - все стало гармонійніше. Вінірам та лікарю не можу поставити погану оцінку, адже при реальних проблемах із зубами вони можуть поміняти людині життя. Тепер я з впевненістю можу посміхатися з відкритим ротом.
    !!!
  • Богдан Артем Сергійович – фахівець найвищого рівня, який любить свою справу, що вміє провести лікування без болю та дискомфорту. Дуже задоволений роботою, рекомендую!
  • Хочу поделиться своими впечатлениями после очередного похода к стоматологу. Никогда не думала что буду так довольна новой коронке. Хочется отметить Артема Сергеевича за внимательное и аккуратное выполнение своей работы. Всегда предупредит, где может быть неприятно, расскажет о всех вариантах развития , в случае проблемной ситуации. В общем коронкой довольна и впредь ставить буду только у него.
  • До цього лікаря я звернулася тому, що отримала гарну рекомендацію свого родича. Пошкодувати не довелося! Богдан суперський професіонал, він мені два зубні імпланти поставив і зробив все дуже якісно! Жодних ускладнень та проблем, імпланти нормально прижилися. Звичайно, зробити собі нові зуби - це задоволення не з дешевих, але я не скажу, що в Люмі Дент мені вийшло не дорожче, ніж в іншій стоматології. Звісно, я звіряла ціни, перш ніж звернутися. Адекватні, середні ціни за таку операцію. А найважливіше для мене – надійний результат. Вже й протезування на імплантах в минулому , на сьогодні у мене два повноцінні зуба на місці колишніх дірок. Дякую лікареві.
  • Обратились из-за необходимости заменить старые протезы у пожилого пациента (моей матери). Несколько лет назад Артем Сергеевич их уже исправлял и результат был отличный. На этот раз решили менять: времени прошло уже много. Работа была непростая, но доктор с ней справился. Пациент очень доволен, что главное. Работа достойная.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.