Сидорчук Сергій Георгійович

4
Оцінити
стоматолог-хірург
стоматолог-ортопед


пн-пт
9:00-20:00
сб
09:00-15:00
вс
выходной
ул. Глубокая, д. 4

Успішно закінчивши навчання у Львові, в 1999 році, а потім пройшовши інтернатуру і практику, Сидорчук С. Г. приступив до роботи у клініці «Пародент». Протягом багатьох років Сидорчук С. Г. допомагає своїм пацієнтам знайти упевненість у собі, адже він – імплантолог. Встановлення і вибір систем для імплантації – у цих питаннях йому немає рівних.

При цьому вартість матеріалів не грає ролі. Одним підходять відносно недорогі ізраїльські імпланти, наприклад, для заміни жувальних зубів. Іншим потрібно більш дороге лікування, особливо у випадку з зубозамінюючими операціями фронтальної групи зубів. У цьомуу випадку Сидорчук Сергій Георгійович рекомендує імпланти, зроблені німецькими та швейцарськими лабораторіями.

Відгуки 8
Ваш відгук
  • Вже більше, як 8 років проводжу лікування у стоматологічній клініці " Пародент", що у Львові, на вул. Глибокій 4.. Вже другий раз проводжу імплантацію зубів у лікаря--стоматолога-імплантолога, кандидатуа медичних наук Сидорчука Сергія Георгійовича. Високий професіоналізм, дбайливе ставлення до пацієтів! Однозначно раджу! Дякую за лікування! Всіх вам життєвих благ і Божого благословіння шановний Сергій Георгійович. Ваша вдячна пацієнка Людмила Василівна
  • Сидорчук Сергій Георгійович - це найкращий лікар, до якого мені довелося звернутись. Він мене врятував від кровотечі, яка сталася внаслідок непрофесійних дій по видаленню зуба в іншого лікаря в приватному кабінеті. Більше ніколи я не звернусь ні до кого іншого! Планую ставити імпланти саме в цього лікаря. І всім раджу. Лікар з золотими руками, справжній професіонал!
  • Велике спасибі прекрасному спеціалісту Сидорчуку Сергію Георгійовичу, хірургу-імплантологу, ортопеду від Бога. Вражають його фундаментальний підхід, ретельність, непідробний інтерес до своєі праці, чудові людські якості. РЕКОМЕНДУЮ всім!
  • Лікар - професіонал! Супер! Я задоволена. Вже 2 раз прийшла видаляти зуб мудрості. Швидко, якісно, акуратно, не боляче. Щока майже не надулась, ніяких синців і т.д. Дякую!!! Рекомендую з такими питаннями йти саме до нього!
  • Прекрасний лікар, велике щастя попасти до такого професіонала!
  • Хороший лікар.дякую
  • Хірург-імплантолог вищого рівня! Якісно виконана робота за низькими цінами.
    Дякую
  • Імплантолог найвищого рівня
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.