Кормило Ярослав Михайлович

3.6
Оцінити
стоматолог-імплантолог
щелепно-лицьовий хірург
стоматолог-ортопед


пн-пт
9:00-20:00
сб
09:00-15:00
вс
выходной
ул. Глубокая, д. 4

Не менш ніж десять років самостійної лікарської практики імплантолог стоматології «Пародент» Кормило Я. М. отримав найвищу оцінку своїх професійних досягнень.

Кормило Ярослав Михайлович уже відзначенний ступенем «Лікар вищої кваліфікації», це притому, що ВУЗ він закінчив всього у 2006 році. Погодьтеся, за такий малий термін, за медичними мірками, досягти таких результатів вдається одиницям.

У компетенції Кормило Я. М. імплантація і зубозамінюючі процедури. Причому, завдяки адміністрації стоматології «Пародент», клієнтам клініки доступно відразу кілька систем імплантів, різних за ціною і характеристиками.

Крім ортопедичної та хірургічної практики, Кормило Ярослав Михайлович веде і терапевтичний прийом, у рамках якого він лікує карієс, відновлює зруйновані зуби, знімає запалення слизової оболонки та ясен.

Відгуки 3
Ваш відгук
  • Хочу подякувати лікарю Кормило Я.
    Дуже професійний лікар я довго немогла наважитись щоб вирвати зуб мудрості тому що він виріс неправельно .Поки чекала своєї черги думала втечу,але коли прийшла до лікара все пройшло так швидко і професійно що я неповірила що зуб вже вирвали думала він знімає пломбу..... а лікар каже все вставайте можете іти.
    Ціни кусаються але лікар супер. РЕКОМЕНДУЮ.
    Дівчата на рецепції непривітні але це неважливо головне професійний лікар.
  • Хочу подякувати за професіоналізм та індивідуальний підхід стоматологу-хіруругу, Кормилу Ярославу Михайловичу. Робила операції з видалення восьмих зубів та операцію на кісту. Після багатьох консультацій у інших стоматологів, які в один голос казали неодмінно видаляти нерви з 2 зубів, де є кіста (а один лікар взагалі казав видаляти зуби, «бо ніхто їх не залишить в кісті»!), випадково зайшла в «Пародент». Після перегляду КТ Ярослав Михайлович сказав, що кіста хоча й велика, але не доходить до нервів, тому видаляти їх (ні нерви, ні тим більше зуби) не треба (!), а також надав детальну та інформативну консультацію. Всі операції пройшли легко і дуже швидко, як і обіцяв лікар))
    Коротше кажучи, дуже рада, що потрапила на лікування саме до Кормила Я. М.))
    P.S. Великі плюси клініки – сучасні методи лікування та сучасне обладнання, а також недорогі ціни (в порівнянні з МедІнститутом та іншими приватними клініками).
  • Професіонал у хірургічній стоматологіїї
    Вмдаляв мені 8 зуби,навіть і подумати не могла,що все може бути настільки безболісно і швидко
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.