Стоматологія Пародент на Чайковського

4.1
Оцінити
пн-пт
08:00-21:00
сб
09:00-15:00
нд
вихідний
вул. Чайковського, буд. 29
Розповісти друзям

«Пародент» – це новий філіал стоматології, що знаходиться в самому центрі міста – на вул. Чайковського, буд. 29. Установа працює у будні до 21.00 і в суботу до 15.00.

Клініка обладнана комп'ютерним 3D-томографом, який призначений для обстеження зубів, м'яких тканин обличчя, а також СНЩС. Для діагностики початкового карієсу використовують лазерний детектор Kavo. Також є ультразвуковий скалер Cavitron для комплексної гігієни та санації ротової порожнини.

У стоматології ведуть прийом терапевти, хірурги, пародонтологи, імплантологи, протезисти та дитячі лікарі. Професійний стаж деяких фахівців досягає 20-30 років. Також можлива онлайн-консультація з дантистами американської і канадської філій. У клініці можна пройти лікування за страховими полісами «Інго-Україна», «ТАС», «Смарт Асистанс» та іншим. Для пацієнтів з обмеженими можливостями обладнаний пандус біля входу в будівлю.

Послуги і ціни
Місцева анестезія
70  грн
Лікування зубів під наркозом
2700  грн
Пломбування каналів
520  грн
Лікування карієсу
450  грн
Просте видалення зубів
190  грн
Пластика вуздечки язика або губи
650  грн
Складне видалення зубів
385  грн
Ортопантомограма (панорамний знімок)
150  грн
Комп'ютерна томографія
220  грн
Видалення зубів у дітей
90  грн
Лікування карієсу у дітей
355  грн
Металеві брекети
6850  грн
Керамічні брекети
10000  грн
Сапфірові брекети
7500  грн
Трейнер для зубів
2500  грн
Встановлення бюгельних протезів
7500  грн
Встановлення повних знімних протезів
2150  грн
Встановлення металокерамічних коронок
1900  грн
Встановлення суцільнокерамічних коронкок
4800  грн
Встановлення цирконієвих коронок
5950  грн
Встановлення імплантів Alpha Bio
5750  грн
Встановлення імплантів Straumann
12500  грн
Встановлення имплантів Біогоризонт
12500  грн
Лазерне відбілювання
1950  грн
Усі філії 2
Відгуки 15
Ваш відгук
  • Лікувала канали під мікроскопом у молодої спеціалістки лікаря ендодонтолога Петришин Емілії , дуже приємного фахівця своєі справи, роботою цього лікаря задоволена, дуже терпелива ,відповідальна, приємна дівчина, канали розпломбовала, пролікувала, закрила , я усім задоволена все ок, раджу як спеціаліста хороший лікар зверивйтесь.
  • Доброго ранку! Дуже хочу поділитись своїми враженнями від обслуговування в "пароденті".
    Вчора зранку я звернулась з проблемою в цю клініку, на Чайковського. І я справді дуже задоволена! По-перше, коли зранку приходиш, невиспаний, з зубним болем, нічого не хочеться... Ну ви розумієте! Але коли я тільки зайшла в клініку, дуже мені приємно було бачити усміхнених, привітних дівчаток на реєстратурі, на рентгені. Мені здавалось, що я вже і забула, що мене болів зуб. Атмосфера дуже розташовує, направду! Але то, звісно, не все. Мене запросили в кабінет, де, як на мене, ідеальна чистота, блиск!!! Я спокійна була за те, що ніякої зарази не підхоплю! Це точно! Лікар-стоматолог був дуууууууже уважний до мене. Я бачила і знаю які саме втручання були, оскільки лікар все коментував і пояснював мені. Дуже дякую за допомогу! Я, ніби, зранку побувала на лекції по стоматології, на сеансі в психотерапевта і на приємному кавуванні з друзями)))) ой, не можу натішитись! Ще раз величезне дякую колективу клініки "Пародент" за таке класне обслуговування! Рекомендую вас своїм друзям!
    А, зуб не болить, якби що!!!)))
  • Я хочу висловити величезну подяку усім працівникам клініки Пародент на Чайковського і зокрема моєму стоматологу Братичак Марті Михайлівні!!!! Приїхала сюди я з Польщі і разом з чоловіком лікувалася близько місяця у цього спеціаліста. Роботи було дуже багато, це і звичайні пломби, реставрації і лікування каналів, і лікування ясен в мого чоловіка. Встигли все!!! І це завдяки злагодженій роботі реєстратури та лікаря. Тепер в разі потреби переписуємося і зідзвонюємося, планую на літо приїхати знову разом з друзями, бо чесно кажучи навіть не очікувала зустріти такий сервіс в Україні, бо вже близько 5 років працюю в Польщі, доводилось і тут лікуватись, але Пародент нічим не поступається!!!! Щиро радію , що ви є і бажаю вам процвітання!!!!
  • Я теж обрала цю клініку і не пошкодувала. Мене записали на перелікування каналів під мікроскопом до Шулюк Ірини Іванівни, дуже приємноі,ввічливоі молодої дівчини і водночас фахівця своєі справи. Роботою цього лікаря я задоволена, вона працює під мікроскопом та змогла знайти та дістати забутий іншим лікарем інструмент в моєму каналі. Все було зроблено швидко та якісно,а що головне безболісно!!!! Зуб врятувала,щей отримала гарантію на лікування , в додаток до цього безкоштовні огляди протягом десяти років.Тепер я постійний клієнт клініки Пародент і всім рекомендую!!!!!

  • Велике спасибі Куприянчуку Юрію Петровичу за професійний підхід, відданість своїй справі та високу якість роботи! Насправді таких спеціалістів у Львові дуже мало. Після закінчення лікування є відчуття комфорту та легкості, а не біль чи дискомфорт як то було раніше. Будемо і надалі лікуватись лише у Вас цілою сім'єю!

    З повагою,
    Олена
  • Лікуємося всією сім'єю в цій клініці . Кваліфіковані лікарні . Рекомендую !
  • Рекомендую тільки цю клініку. Тут справді кваліфіковані лікарі . Дбайливе ставлення до пацієнтів .
  • Хочу залишити свій відгук про клініку Пародент. Два роки тому мені тут проводили імплантацію. Дуже хвилювалась і довго шукала підходящу клініку і хорошого лікаря, перечитала десятки відгуків. Вибрала Пародент в першу чергу тому, що тут велику увагу приділяють стерильності, усі потрібні спеціалісти та рентген кабінет є на місці, що дуже зручно, тут використовують найновітніші технології в процесі лікування і все це за досить помірними цінами. Імплантувалась я в Куприянчука Юрія Петровича, лікаря із золотими руками. Насправді дуже хвилювалась, але даремно, бо все пройшло дуже швидко і майже безболісно. Юрій Петрович дуже уважний лікар, телефонував та перепитував про моє самопочуття, зараз не часто зустрінеш такого хорошого лікаря.Тому. якщо і ви шукаєте хорошого стоматолога, я раджу звертатись саме в цю клініку!!!!!
  • Хочу висловити велику вдячність своєму стоматологу Куприянчуку Юрію Петровичу, це лікар з великої букви!!!!!Всією сім"єю лікуємось тільки у нього, дуже йому довіряємо і поважаємо. Наші здорові зуби та гарна посмішка це його заслуга!!Побільше б таких лікарів та клінік в Україні!!!!
  • Лікуюсь у цій клініці кілька років у Беднарської Ірини Михайлівни. Мені дуже подобається відношення з боку персоналу, всі завжди привітні та уважні, приходжу сюди з радістю. Тут немає великих черг, як у інших клініках, записують тебе на конкретний час. Також мені нагадують про потребу контрольного огляду в лікаря. Всім раджу звертатись саме в Пародент, тут все на найвищому рівні!!!!!!
  • Хочу залишити свій відгук про клініку Пародент, а саме їхню філію за адресою Чайковського 29, що практично в центрі міста. Порадили мені Пародент колеги по роботі.. Тут досить адекватні ціни, у порівнянні з іншими приватними клініками та приємний персонал. Теж дуже підходить графік роботи, бо працюють до 21 години і по суботах, що дуже мені зручно, бо сам багато працюю. Це одна з кращих клінік у Львові, усім рекомендую!!!
  • Хочу подякувати своєму стоматологу Булій Мар'яні Ігорівні. Лікуємось в неї разом з дружиною і всім рекомендуємо!!!!Мар'яна Ігорівна фанат своєї справи і береться навіть за складні випадки. Саме такий був у мене - інші лікарі пропонували видалити мені зуб,в ньому були погано запломбовані канали, болів страшенно . Мар'яна розпломбувала канали, пролікувала та знову запломбувала. Думаю видалити зуб ніколи не пізно і це найпростіший метод, а от, щоб зберегти треба постаратись!!! Кілька моїх знайомих теж мали подібні проблеми із зубами, всім радив мого стоматолога та цю клініку.Побілше б таких лікарів!!!!
  • У мене склались лише позитивні враження від цієї клініки. Дуже привітний персонал і досить помірні ціни. всією сім"єю лікуємось в Беднарської Ірини Михайлівни. Довго не могли знайти хорошого дитячого лікаря, бо дитина не дуже контактна і мала панічний страх перед лікарями , але Ірина Михайлівна знайшла підхід до неї, це дійсно хороший лікар і добра та чуйна людина . Тепер донька з нетерпінням чекає на свій візит і на черговий подаруночок, який тут видають кожній чемній дитині)
  • Вперше потрапив в цю клініку випадково. Мав скерування на рентген, але ознайомившись з прайсом, зрозумів, що тут навіть дешевше, ніж у мого лікаря, сам не міг повірити, бо інтер"єр клініки шикарний та все обладнання новітнє, думав ціни захмарні, та помилявся. Мене записали на консультацію до Мар"яни Ігорівни Булій, дуже привітна , все детально пояснила і показала, склала план лікування. Вартість лікування мені підійшла, тому тепер я пацієнт цієї клініки і я задоволений!!!!Дівчатка на рецепції завжди усміхнені, нагадують про мій візит. Рекомендую усім цю клініку, а зокрема лікаря Булій М. І., це справді професіонал!!!!
  • Хочу поділитися своїм враженням про мій візит до клініки. Настав день, коли мені потрібно було видалити зуб мудрості. Дуже нервувала перед видаленням. Мені пощастило потрапити на прийом до фахівця своєї справи - Купріянчук Юрія Петровича. Він досить швидко і якісно зробив операцію з видалення зуба, був уважним. Після чого дав детальні рекомендації на післяопераційний період і подальше лікування. Все проходило в доброзичливій обстановці, що дозволило заспокоїтися і довіритися лікареві. Залишилася задоволена результатом ^_^ Рекомендую клініку Пародент на Чайковського і особливо Купріянчука Ю.П.!!!
Відгуки
Повернутися до відгуків
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.