Поради від Крамаренко:

Ціни на імпланти для зубів

Імплантація зубів – одна з найдорожчих процедур у стоматології. Однак чудова посмішка, простота гігієнічного догляду і можливість насолоджуватися будь-якою їжею, очевидно, того варті.
Ціни на імпланти для зубів

Імплантація зуба – це нововведення, яке дозволяє уникнути з’ємного протезування. 95% людей стикалися з потребою стоматологічної імплантації у зв’язку з повним відмиранням кореня, коли відновити зуб нереально.

Виробники імплантів вдосконалюють дану галузь стоматології дуже швидко.

На сьогоднішній день різновид імплантантів і схема їх встановлення досить обширна.
Найвідоміші виробники імплантатів – Nobel Biocare (Нобель Біокар), Astra Tech (Астра Тих), Alfa Bio (Альфа Біо імплант), MIS (МІС), Bicon (Байкон) і BioHorizons (БіоГорізонс). Деякі з них обійдуться вам відносно недорого.

Найкращі способи встановлення імплантатів:

  • класична імплантація;
  • внутрішньокісткова;
  • внутрішньослизова;
  • черезкісткова.

Також існує безліч інших видів впровадження даних конструкцій.

Вартість вживлення імплантату залежить, насамперед, від стоматолога. Важливим моментом є кількість використаного матеріалу, обсяг і ступінь складності роботи. Скільки коштує потрібна вам конструкція, ви дізнаєтеся безпосередньо після опису діагнозу.

Вартість імплантації в Україні

Цены на импланты зубов.jpg

Середня ціна імпланта – 3000 гривень. Залежно від марки виробника, імплантант може дорожчати чи дешевшати. Разом з ціною може змінюватися і кількість експлуатаційних років.

Середня вартість імплантанта – 3000-3500 гривень, залежно від цінової політики клініки і ступеня професіоналізму лікаря. Комплексна імплантація, тобто заміна кореня, установка абатмента, непостійної коронки і подальше виготовлення постійної коронки, в середньому коштуватиме від 8000 гривень.

Ціна на протезування групи зубів стартує від 11000 гривень, з урахуванням обсягу роботи і типу потрібної імплантації. На жаль, клініки Києва не роблять протезування в розстрочку або в кредит.

З допомогою нашого сайту ви можете вибрати підходящого вам стоматолога, лікарню і дізнатися, скільки коштує встановити зуб або пройти комплексну процедуру. Ми допоможемо вам дізнатися про всілякі акції, знижки і про те, де дешевше привести свою посмішку в порядок.


Вам сподобалася стаття ?
Рейтинг статті
3.3
Оцінити
(280)

Статті на тему
Зубні імплантати Все про термін служби зубних імплантів. Як вибрати гарні і недорогі імпланти? У чому полягає протезування на імплантатах? Ціни на імплантанти.
Імпланти Straumann Одна з лідируючих фірм, що займається розробкою та виготовленням зубних імплантів є німецька фірма Straumann. Дізнатися про неї та її продукцію детальніше можна, прочитавши цю статтю.
Лазерна імплантація зубів Чим відрізняється лазерна імплантація зубів? Як швидко відбувається вживлення зубного імпланта? Вартість лазерної імплантації.
Імпланти Альфа Біо Ізраїльська компанія alpha bio вже встигла завоювати довіру всіх фахівців в області імплантології і заробити собі ім'я світового масштабу. Докладніше про фірму і її виробах читайте далі у статті.
Встановлення зубних імплантів Імплантація зубів – одне з найбільш потрібних напрямів в сучасній стоматології. У статті ви зможете прочитати, що являє собою встановлення імплантів.
Імпланти Astra Tech Імпланти Astra Tech – зроблено у Швеції. Особливості дентальної імплантації Астратек. Реальні переваги і вартість установки.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.