Білан Марина Василівна

4
Оцінити
дитячий стоматолог


пн-пт
08:00-21:00
сб
08:00-21:00
вс
08:00-21:00
проспект Владимира Ивасюка 24-А (бывший пр-т Героев Сталинграда 24-А)
  Мінська 6313.25 км
  Оболонь 6312.25 км
  Героїв Дніпра 6314.25 км
Відгуки 8
Ваш відгук
  • Водила сина до стоматолога щоб оглянути зуби у Люмі Дент потрапили до Білан М.В. Лікар сподобався мені і сину. На консультаціі лікар досить детально розповіла про правильний догляд за зубками, що і як потрібно роботи, щоб привчити дитину самостійно слідкувати за зубами, було дуже цікаво та корисно. Начебто здійснили захоплюючу та пізнавальну екскурсію, а не до стоматолога сходили. Спасибі хочу висловити лікарю за таке ставлення та уважність.
  • До цього лікаря водила доньку перевіряти зуби. Довго обирала спеціаліста, тому що для доньки це було перше відвідування зубного, і мені дуже хотілося, щоб вона не мала негативних почуттів. Важливим фактором у виборі дитячого лікаря було, як проходить перше спілкування з лікарем, чи зможе налаштвати до себе і налагодити довірливі відносини. Але всі мої побоювання були дарма, дитячий лікар прийняла нас з усмішкою, одразу почала розмовляти з донькою, розповідати їй і показала деякі свої інструменти, так що донька забула про страх і погодилася сісти у крісло та відкрити рота. Довелося лікувати один зуб, але це пройшло дуже легко, лікар нічого не сверлила, а використовувала спеціальний гель. Загалом відвідування стоматолога для нас пройшло безболісно у всіх сенсах, пізнавально та цікаво. Звісно, це заслуга лікаря! Змогла дуже швидко знайти підхід до дитини, і я рада, що вона тепер без страху ходитиме до стоматолога!
  • Ми з нашою дитиною прийшли лікувати зубки (дуже боїться лікувати зубки, одразу в сльози). Наша знайома порадила нам Марину Василівну. Прийшовши до стоматології - син був дуже наляканий різною апаратурою. Під час самої консультації з лікарем я спостерігала, наскільки гарний у неї підхід до спілкування з дітьми, що мене дуже вразило. Вона всіляко розважала дитину: посадила в крісло і ввімкнула мультики на екрані. Сама розмова з малюком була у розважальній формі. Я залишилася у захваті! Величезне вам спасибі!
  • Понравилось. Прекрасная высококвалифицированная врач! Провела огромную работу по лечению зубов моим трём детям. Результат лечения превзошёл все мои ожидания! Марина Васильевна борется за сохранение каждого зуба пациента, уважительно и внимательно относится к маленьким пациентам и с лёгкостью находит общий язык с детьми.
  • Білан Марина Василівна – спеціаліст що треба! Я дуже задоволена, що ми потрапили саме до неї. Знайшла підхід до дитини одразу, що ще мені як мамі потрібно. Невимушена поведінка та ласкаве звернення дозволило моїй дитині довіритися, слухатися та підкорятися Вам. Прямо, дар у Вас якийсь. Процедура пройшла на найвищому рівні. Дитина болю не відчувала. Після лікування посмішка дитини багато про що говорить. Щиро Дякую!
  • Нам очень понравилось! Дружелюбная атмосфера, новейшее оборудование, грамотные специалисты. Удобная транспортная доступность. Чуткая, внимательная, заботливая доктор! Опытный специалист, с индивидуальным подходом к каждому маленькому пациенту! Двум дочкам (10 и 7 лет) удаляли зубы. Девочки и не заметили потери! Удаление прошло быстро, качественно и без малейших осложнений!
  • Марина Василевна сразу же расположила к себе и меня и ребенка! Работает очень профессионально и спокойно! Ребенку все рассказывает, показывает. Когда делали анестезию, ребенок даже не пикнул, и дальнейшее лечение перенес абсолютно спокойно! Спасибо большое!
  • Рекомендую всім дитячого стоматолога Білан Марину Василівну, яка працює у цій клініці! Вона чудовий фахівець, у неї ми лікуємо своїх двох дітей. Лікар полюбилася дітям, вони її дуже поважають і слухаються, не вередують. Пломбочки, які вона їм поставила, тримаються дуже добре.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.