Чи впливає видалення молочних зубів на ріст постійних?

Добрий день,у мене таке питання,маїй донці 2,8роки проблема з зубами,видалили вже чотири зуба,верхні з обох сторін від передніх зубів,і нам сказали що всі зуби потрібно буде видаляти,так як вони всі м'які як пластелін,як нам сказав стамотолог,мене цікавить чи не вплине це на видалення постійні зуби і в якому віці будуть з'являтися постійні зуби,що потрібно робити для того, щоб вони були рівні і здорові

Александр

Доброго дня. Передчасна втрата молочних зубів може вплинути на зростання постійних. Часто спостерігаються різні патології прикусу, сильна скрученность або затримка росту зубів. Звичайно, зараз ще рано робити якісь конкретні висновки, потрібно проходити діагностику у дитячого стоматолога. При перших ознаках будь-яких деформацій лікар направить вас до ортодонта, який призначить лікування за допомогою пластинок або брекетів. Слід пам'ятати і про те, що ситуацію можуть погіршити шкідливі звички (коли дитина гризе нігті, ручки) і неправильне харчування (бідне на кальцій, білок, вітаміни).

На ваші запитання відповідає постійний консультант нашого сайту лікар-стоматолог
Крамаренко Родіон Борисович

Поставити запитання
Реєстрація не потрібна


Запитання по темі
 
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.
Яндекс.Метрика