Для того, щоб було легше знайти послугу, яка вас цікавить, рекомендуємо вибрати відповідний їй розділ у меню праворуч

Пуполярні послуги

Ціни на брекети Ціна брекетів становить від 3 500 до 20 000 грн. Вартість брекет-системи залежить від матеріалу пазів і технологій кріплення. Найдешевший варіант – металеві брекети.
Ціни на вініри для зубів Ціна вінірів в Україні - від 1 000 до 3 000 грн, вона залежить від матеріалу та методу встановлення. Вартість вінірів на зуби вже включає встановлення та видаткові матеріали. Такі конструкції служать від 3-х років.
Нарощування зубів Нарощування зубів - дуже популярна, а головне, вигідна процедура. За допомогою неї можна повністю відкоригувати проблеми з відколами зубів або їх часткової втратою. Ціни залежать від методу нарощування зубів.
Зубні імплантати Все про термін служби зубних імплантів. Як вибрати гарні і недорогі імпланти? У чому полягає протезування на імплантатах? Ціни на імплантанти.
Видалення зуба мудрості Найбільш проблемним зубом є зуб мудрості, так як він спочатку не розрахований на жувальну функцію і викликає проблеми у більшості людей ще до своєї появи. Дізнайтеся, як з ним боротися і чи потрібно це?
Зубні протези – що обрати? Зубні протези - явище стоматологіії, що встигло себе зарекомендувати тільки з позитивної сторони. Протези рятують там, де раніше не було ніяких варіантів вирішення проблеми.
Протезування зубів – ціни в Києві Сучасні методи протезування зубів істотно відрізняються від методів минулого. І все завдяки наявності новітніх стоматологічних технологій і матеріалів.
Пластинки на зуби Хочете відкоригувати прикус? Зверніть увагу на зубні пластинки. Чому їх часто призначають дітям? Незнімні зубні пластинки: специфічні показання. Настроювання знімних пластин.
Металокераміка в протезуванні зубів Металокераміка - дуже поширений матеріал для протезування зубів. Колір і відтінок коронок можна підібріти ідентично кольору натуральниї зубів і ціна вас приємно здивує.
Фотополімерна пломба У яких випадках підходить фотополімерна пломба? Особливості використання фотополімера при естетичній реставрації. Ціна пломби з фотополімеру.
Ортопантомограма Ортопантомограма - це панорамний знімок щелепи, що показує стан всіх зубів. ОПТГ роблять за 30 секунд, процедура необхідна перед імплантацією та іншими складними процедурами.
Вініри Встановити вініри – це найкращий спосіб відновити естетику передніх зубів. Стоматології Києва пропонують прямі композитні вініри й ортопедичні порцелянові.
Зубний протез «метелик» Зубний протез метелик – це тимчасова стоматологічна конструкція, яка встановлюється на час виготовлення постійних протезів. Її використання дозволяє тимчасово закрити проміжки зубного ряду.
Процедура видалення зубного каменю Видалення зубного каменю проводиться за допомогою ультразвуку, лазера або абразивної чистки. Процедура триває 20-30 хвилин. Рекомендується видаляти зубний камінь раз на півроку.
Знімні зубні протези можуть бути зручними! Знімне протезування різних видів дає можливість відновити повністю втрачені зуби.
Усі секрети про люмініри З появою люмінірів мрія про голлівудську посмішку стала здійсненною для кожного. Люмініри на зуби - це ті ж вініри, але без обточування.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.