Поради від Крамаренко:

Ортодонтія

Від професійних знань і вмінь ортодонта залежить 90% успіху корекції прикусу і відсутність рецидивів після лікування, і тільки 10% – від якості ортодонтичного апарату. Не помиліться у виборі лікаря!
Ортодонтія

Ортодонтія займається вивченням і виправленням прикусу і деформацій зубного ряду. Сьогодні стоматологи відійшли від усередненого розуміння стандартів, і зубний ряд приводиться до «індивідуальної норми». Тобто, для кожного пацієнта ця норма різна. Зверніть увагу на те, що у великих містах ортодонтія стоїть на дуже високому рівні.

Фахівцям, які займаються лікуванням цієї проблеми, доступні воістину революційні методи.

Багато хто думає, що брекети спотворюють. Це ще одна помилка. Адже сучасні брекет-системи відрізняються різноманітністю, а всі новітні розробки направлені на те, щоб зробити їх зручними і непомітними для оточуючих.

Етапи ортодонтичного лікування

Виходячи з того, що приводів для виправлення прикусу більш ніж достатньо, необхідно лікування, яке може надати ортодонтія. Клініки ви можете вибрати на свій розсуд. Сучасна ортодонтія використовує такі етапи для лікування пацієнта:

  1. Попередній огляд, діагностування пацієнта. На цьому етапі робиться панорамний знімок (ортопантомограма) і виробляється попередній розрахунок тривалості і вартості лікування.
  2. Лікування порожнини рота. Ротова порожнина санується, а зуби покриваються захисним покриттям.
  3. Корекція прикусу. Для цього використовуються з’ємні або нез’ємні апарати. З’ємним апаратом вважається пластмасова пластина, яка використовується для профілактичних або лікувальних цілей, суто індивідуальна для кожного пацієнта.

Види конструкцій

Ортодонтия1.jpg

При розробці ортодонтичної пластини враховуються всі проблеми зубного ряду пацієнта. Пластини виготовляються таким чином, що під час їх використання здійснюється лікування неправильного прикусу. Відбувається вирівнювання зубів без брекетів, що робить цей процес більш доступним за ціною.

Найчастіше з’ємні пластини застосовуються для дітей молодшого шкільного віку в період, коли зубний ряд ще не повністю сформувався. У деяких ситуаціях їх використовують і для дорослих. У цьому випадку результат лікування залежить безпосередньо від того, наскільки чітко пацієнт виконує всі розпорядження і рекомендації. Крім того, пластину необхідно носити, майже не знімаючи. Після формування зубного ряду більш дієвим буде запропонувати пацієнтові нез’ємний апарат для лікування прикусу.

Сучасна ортодонтія швидко набирає обертів. Система брекетів стає сьогодні популярною в стоматології. Вони всюди використовуються для виправлення аномалій прикусу. За допомогою постійної фіксації зубів протягом тривалого часу (від року до двох років, залежно від рівня складності проблеми) брекети виправляють прикус.

Ортодонтія: ціни та способи лікування

Що роблять ортодонти після проведення консультації та призначення лікування:

  1. Фотографують зімкнуті щелепи, обличчя, обличчя у фас і профіль: 200 грн.
  2. Роблять відбитки тягучою, в’язкої масою і виливають моделі: 500 грн.
  3. Готують брекети, зуби.
  4. Ставлять замки і кільця, а також роблять установку крайніх елементів брекет-системи.
  5. За допомогою спеціального клею брекети клеять на зуби.
  6. Одягають дугу, що сполучає всі частини системи між собою.

На стоматологічному порталі Mydentist ви знайдете актуальні відгуки пацієнтів, які вже скористалися досягненнями ортодонтії, а також фото всіляких ортодонтичних конструкцій, порівняєте ціни брекетів з різним типом конструкцій. Вся ця інформація допоможе вам прийняти рішення щодо виправлення прикусу.


Вам сподобалася стаття ?
Рейтинг статті
5
Оцінити
(35)

Догляд за брекетами Зубні щітки для брекетів, йоржики, та інші пристосування допоможуть вам підтримувати правильну гігієну брекетів.
Види брекет-систем На сьогоднішній день є безліч різних брекет-систем, що дозволяють виправити прикус і вирівняти зуби з максимально можливим ефектом.
Ціни на брекети Ціна брекетів становить від 3 500 до 20 000 грн. Вартість брекет-системи залежить від матеріалу пазів і технологій кріплення. Найдешевший варіант – металеві брекети.
Керамічні брекети Керамічні брекети дуже надійні. Вони виготовлені за новою технологією, що дозволяє брекетам не змінювати форму протягом усього лікування.
Металеві брекети За багато років залізні брекети виправили прикус мільйонам людей. Нові безлігатурні брекети Damon – максимум швидкості і комфорту. Лігатурна класика – для сильних духом. Чи варто переплачувати за дорожчі системи лікування?
Лінгвальні брекети Не залишилося ортодонтичних центрів, в яких би не використовувалися лінгвальні брекети. Сьогодні всі пропонують ці чудові системи.
Безлігатурні брекети Відмінності безлігатурних брекетів від традиційних лігатурних. Основні переваги саморегулюючихся брекетів. Ціни на безлігатурні ортодонтичні конструкції.
Сапфірові брекети Сапфірові брекети естетичні й непомітні на зубах. Встановіть їх і ви не пошкодуєте про свій вибір!
Невидимі брекети Поставивши невидимі брекети, ви приховаєте від оточуючих факт лікування прикусу. Вартість лінгвальних брекет-систем.
Брекети Damon Хочете встановити брекети Даймон? Чудовий вибір! Середня вартість - від 6000 грн.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.